ROUTE
openingstijdenMA-DO:
08:00-17:00 uur
VRI:
08:00-16:00 uur

Houtklover Jansen HS-22A62K-V2, 22 t, 62cm, benzine+elektro

artikelnummer: 1325212
€ 2.439,32

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Beschikbaarheid

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
DE NIEUWE EN UNIEKE JANSEN® HS-22A62K-V2 HOUTKLOVER - DE PERFECTE COMBINATIE VAN KRACHT EN VEELZIJDIGHEID

De Jansen HS-22A62K-V2 is een high-performance houtklover die de optimale oplossing biedt voor al uw behoeften op het gebied van houtkloven. Met een kloofdruk van maar liefst 22 ton en een royale klooflengte van 62 cm is deze houtklover ideaal voor professionele toepassingen maar ook geschikt voor veeleisend thuisgebruik.

KIES UW AANDRIJVING: BENZINE- OF ELEKTROMOTOR
Onze Jansen HS-22A62K-V2 biedt u de flexibiliteit om tussen twee verschillende aandrijvingen te kiezen. De krachtige 6,5 PK sterke benzinemotor van KOHLER zorgt voor mobiliteit en onafhankelijkheid terwijl de 400 Volt elektromotor met 2,2 kW (16A) zorgt voor een milieuvriendelijk en geluidsarm alternatief bij stationair gebruik. Om het even voor welke aandrijving u kiest, u kunt steeds vertrouwen op betrouwbare prestaties en een hoge efficiëntie. Na de eindmontage van de splijter kan de betreffende eenheid (benzinemotor/elektromotor) direct worden gebruikt zonder extra ombouwtijd.

TECHNISCHE GEGEVENS:
 • Benzinemotor: 4-takt motor van het merk Kohler OHV, 6,5 PK, 4,8 kW
 • Brandstof: Benzine Euro 98
 • Tankinhoud: 3,6 liter
 • Verbruik: ca. 1,0 - 1,2 l/uur
 • Startsysteem: trekstarter
 • 400 Volt elektromotor met 2,2 kW (16A)
 • Gewicht: ca. 320 kg zonder vloeistoffen
 • Verplaatsingssnelheid (getrokken): max. 25 km/h
 • Max. klooflengte: 65 cm
 • Cilindersnelheid voor één doorgang naar beneden: ca. 8 sec.
 • Kloofdruk: 22 ton (gemeten waarde)
 • Diameter cilinder: 104 mm, zuigerstang = 40 mm
 • Lengte kloofwig: 20 cm (meegeleverd)
 • Afmetingen staand: 218x118x175 cm (lxbxh)
 • Afmetingen liggend: 230x118x116 cm (lxbxh)
 • Afmetingen verp.: 200x59x76 cm (lxbxh)
 • Gewicht incl. verpakking: 335 kg
MOEITELOOS KLOVEN MET DE INGEBOUWDE STAMLIFT
Met de geïntegreerde stamlift wordt het oppakken en neerleggen van stammen kinderspel. U kunt zware stammen zonder moeite optillen en veilig in de klover leggen wat uw werktijd verkort en de veiligheid verhoogt.

VOLDOET AAN DE NIEUWSTE EU- PRODUCTVEILIGHEIDSNORMEN
Onze Jansen HS-22A62K-V2 werd volgens de strengste EU-productveiligheidsnormen (EN 609:2017) gemaakt en geproduceerd. Uw veiligheid en de kwaliteit van onze producten staan bij ons op de eerste plaats. U kunt erop vertrouwen dat onze houtklover voldoet aan de hoogste standaarden. De houtkliever kan en mag alleen rechtopstaand worden bediend!

COMFORTABEL TE BEDIENEN EN TE VERPLAATSEN
Dankzij de dissel en de aanhangerkoppeling kan de houtklover gemakkelijk worden verplaatst. U kunt hem zonder probleem achter uw voertuig hangen en flexibel van de ene locatie naar de andere verplaatsen. Zo spaart u kostbare tijd en energie. De kloofmachine is echter niet op de openbare weg toegelaten zodra deze achter een personenauto wordt vervoerd. Het verplaatsen achter een land- of bosbouw trekker is wel toegestaan (let u echter wel op de regels van de wegenverkeerswet -> licht, nummerplaat etc.).

CONCLUSIE
De Jansen HS-22A62K-V2 houtklover biedt u de perfecte combinatie van prestaties, veelzijdigheid en veiligheid. Of u nu brandhout voor de winter voorbereidt of professionele houtwerkzaamheden uitvoert, deze houtklover zal al uw verwachtingen overtreffen. Investeer in kwaliteit en efficiëntie - kies voor de unieke Jansen HS-22A62K-V2 voor al uw behoeften op het gebied van houtkloven.

We hebben vrijwel al onze artikelen bedrijfsklaar voor u opgesteld in een grote hal. U bent van harte welkom om ze te bekijken! Wel vragen we om van tevoren een afspraak te maken.

Ook bij vragen of problemen staan wij u graag persoonlijk via de telefoon te woord. Bij ons spreekt u met deskundige mensen en niet met 'call-center-agents'!


OPMERKING:
Het apparaat wordt zorgvuldig verpakt en gedemonteerd in een houten krat geleverd. Voor de eindmontage moet u rekenen op ongeveer 3-4 uur werk. Er wordt een Duitse gebruiksaanwijzing meegeleverd. De montage is geen probleem. De benodigde onderdelen voor ombouw en werking op benzine of elektriciteit worden meegeleverd. Mocht u toch hulp nodig hebben, dan kunt u uiteraard op ons rekenen. U hebt nog ca. 12 liter hydraulische olie nodig om het apparaat de eerste keer te vullen. Optimaal is hydraulische olie met classificatie HLP46 die overal verkrijgbaar is. Verder hebt u nog ca. 1 liter motorolie voor de motor nodig. Wij adviseren het gebruik van een multigrade-olie met classificatie 10W40 of 15W40.

Controlecijfer: 1045767742

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid gelezen.

Klantbeoordelingen voor "Houtklover Jansen HS-22A62K-V2, 22 t, 62cm, benzine+elektro"
Laatst bekeken