ROUTE
openingstijdenMA-DO:
08:00-17:00 uur
VRI:
08:00-16:00 uur

Bestellen en betalen

 
PayPal Betaal veilig en eenvoudig met PayPal. Over het algemeen wordt de betaling van PayPal direct aan ons overgemaakt. Hou er wel rekening mee dat 1% van het te betalen bedrag bovenop het totaalbedrag komt.
 
ideal U kunt uw bestelling direct online voldoen door middel van iDeal. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u via het internet direct koppelt aan uw eigen internetbankierprogramma wanneer u online een aankoop doet. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 
Vooraf betalen Wij versturen uw bestelling zodra het bedrag op onze rekening is gestort. Alle belangrijke gegevens ontvangt u van ons via de mail nadat u de bestelling heeft geplaatst.
 
Creditcard Betaal eenvoudig met VISA of Euro/Mastercard. Het bedrag wordt pas van uw creditcardaccount afgetrokken nadat de bestelling is afgesloten.
 
Contant betalen De bestelling kan op afspraak bij ons in Emlichheim opgehaald worden en u betaalt dan ter plekke. Om een voorspoedige afhandeling te bevorderen vragen wij u uw bestelbevestiging uitgeprint mee te nemen.
BELANGRIJKE MEDEDELING: We laden geen auto's in! Reis met een geschikte aanhanger en sjormateriaal!
Onze kantooruren zijn: ma - do 8.00 - 17.00 uur. Vr 8.00 - 16.00 uur
Onze magazijnuren zijn: ma - do 8.30 - 16.30 uur. Vr 8.30 - 16.00 uur 
Laatst bekeken