ROUTE
openingstijdenMA-DO:
08:00-17:00 uur
VRI:
08:00-16:00 uur

FAQ

FAQnhKFtk2AklL8o

Welke olie moet ik de benzinemotor van mijn machine bijvullen?
U kunt een 10W40 of 15W40 motorolie gebruiken, tenzij anders vermeld. Als je het niet zeker weet, vraag het ons dan gewoon.

Wat voor soort benzine moet ik tanken op de motor van mijn machine?
Tenzij anders vermeld, dient u te tanken met loodvrije benzine (Euro 95). Geen E10. Als u twijfelt, vraag het ons dan gewoon.

Mijn motor loopt kortstondig en sterft dan weer af. Is er een defect?
Nee, meestal is er te weinig motorolie gevuld. De motoren zijn uitgerust met een lage olieafsluiting, die de motor moet beschermen. Als er te weinig olie wordt opgevuld, is het zeer gevoelig en triggert het. Vul de olie in de motor tot aan de schroefdraad van de vulopening.

Waar kan ik reserveonderdelen krijgen voor een machine die ik bij Jansen heb gekocht?
Rechtstreeks van ons. We hebben meestal elk onderdeel op voorraad. Gebruik dit formulier om reserveonderdelen te bestellen! FORMULIER

Mag ik mijn machine met een bij u gekocht chassis achter mijn auto verplaatsen in het verkeer?
Nee, de houtkloofmachines, graafmachines, hakselaars e.d. mogen alleen in het wegverkeer achter voor landbouw of bosbouw goedgekeurde trekkers worden verplaatst met een maximumsnelheid van 25 km/u. Voorwaarde hiervoor is de bevestiging van een licht- en kentekenplaatstrook. Bediening achter een personenauto is niet toegestaan in het verkeer. Op uw perceel mag u deze natuurlijk achter een personenauto trekken. Zorg er echter voor dat de maximumsnelheid van 25 km/u niet wordt overschreden. 

Hoe lang duurt het om mijn bestelde machine te verzenden?
Wij verzenden meestal door een expeditiebureau, wat voor nationale zendingen ongeveer 3-5 werkdagen duurt tot de levering. Internationale zendingen hebben ongeveer 8-12 werkdagen nodig. Houd er rekening mee dat rederijen niet op zaterdag actief zijn.

Welke hydrauliekolie moet ik gebruiken om mijn machine bij te vullen?
Bijna al onze machines hebben een HLP46 hydraulische olie nodig. Als u twijfelt, vraag het ons dan gewoon.

Welke transmissieolie moet ik op mijn machine bijvullen?
Bijna elke machine heeft 80W90 of 85W90 tandwielolie nodig. Als je het niet zeker weet, vraag het ons dan gewoon.

Is mijn machine bedrijfsklaar geleverd?
De machine wordt voorgemonteerd geleverd! Tenzij anders vermeld, wordt de eindmontage door u uitgevoerd. Als je vragen hebt, stel ze dan gewoon aan ons.

Laatst bekeken