ROUTE
openingstijdenMA-DO:
08:00-17:00 uur
VRI:
08:00-16:00 uur

Garantie

Afwikkeling van garantie.

Wat als er wel iets kapot gaat?

Ondanks onze hoge kwaliteit kan het in enkele gevallen voorkomen dat een product onvoorziene gebreken of defecten heeft.

Maakt u zich daarover geen zorgen, wij laten u niet in de steek!

Consumenten krijgen 24 maanden garantie op artikelen die bij ons zijn gekocht. In geval van een defect helpen we je zo snel en gemakkelijk mogelijk. Ga als volgt te werk:

 

Gelieve hiervoor ons >> Garantieaanvraag

 

Mocht u nog een paar foto’s toe kunnen voegen is dit voor ons altijd erg behulpzaam! Geef ook even uw telefoonnummer aan in de mail zodat wij u kunnen bereiken!

content_pfeil1

Binnen 24 uur (doordeweeks) nemen wij contact met u op om de details te bespreken. Afhankelijk van de schade zijn er 2 verschillende opties:

content_pfeil2

Optie 1

Hier gaat het om een defect onderdeel wat eenvoudig vervangen kan worden.

Als dit het geval is sturen wij u via de DHL het benodigde reserveonderdeel toe, die u dan zelf vervangt. Eventueel ontvangt u van ons een retourformulier waarmee u het kapotte onderdeel naar ons terug kan sturen.

Natuurlijk bespreken we voorafgaand of u het vervangen alleen voor elkaar krijgt.

Optie 2

Het defect betreft het hele product en is door het vervangen van een onderdeel niet te verhelpen.

In deze zeer zelden voorkomende situatie laten wij het product door een expeditiebedrijf ophalen, verhelpen het probleem in onze vak-garage en sturen het gerepareerde product of een nieuw exemplaar hiervan weer per expeditiebedrijf naar u op.

In dit geval moet u het product op een palette tillen, zodat het expeditiebedrijf deze kan vervoeren. De afwikkelingstijd in deze situatie bedraagt ca. een week. 

Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor eventuele stilstandkosten of huurkosten voor apparatuur van derden!

 

Mocht er echter nog garantie op het product zitten, nemen wij natuurlijk alle kosten over! Bij een twijfelgeval, gaan wij altijd voor het alternatief wat voor de klant het gunstigste is! TEGEMOETKOMEN wordt bij ons letterlijk goot geschreven.

Ook als het niet om een garantie-geval gaat, proberen we zo goedkoop mogelijk oplossingen aan te bieden, waar wij dan bijvoorbeeld geen uurloon maar slechts de reserveonderdelen berekenen.

Wij zijn enkel tevreden als u dat bent!

 

Laatst bekeken