ROUTE
openingstijdenMA-DO:
08:00-17:00 uur
VRI:
08:00-16:00 uur

Verzendinformatie

Wij verzenden onze artikelen zo goed als altijd met een expeditiebedrijf. De verzendtijd binnen Nederland duurt bij expeditie artikelen normaal gesproken 2-3 werkdagen. Bij uitzonderingen kan het 1-2 dagen langer duren. Het transportbedrijf neemt vóór de levering per e-mail en/of telefonisch contact met je op via het e-mailadres of telefoonnummer dat je bij de bestelling hebt opgegeven! Op onze site is te zien of het artikel nog leverbaar is, hier zijn ook de precieze verzendkosten aangegeven.

 

Artikelen die als pakket verstuurd moeten worden, zoals bijvoorbeeld reserveonderdelen of kleine goederen worden via de DHL verstuurd. Hier wordt het pakket niet telefonisch aangekondigd. De verzendkosten in het buitenland zijn ook op onze site te vinden. Hiervoor hebben wij een extra buitenlandse verzendkosten calculator. Deze is rechts naast de afbeelding van het opgevraagde artikel te vinden. De calculator bezit de meest gangbare landen waar wij naartoe leveren. Mocht u een artikel naar een ander land gestuurd moeten hebben die niet in die lijst staat, kunt u ons een e-mail sturen met het volledige adres. Wij informeren dan bij het verzendbedrijf welke kosten daarbij ontstaan. Als de levering plaatsvindt in een land dat geen lid is van de EU, kan het zijn dat de klant verdere douanerechten, belastingen of heffingen moet betalen, maar niet aan de leverancier, maar aan de douane- of belastingautoriteiten die daar verantwoordelijk zijn. De klant wordt geadviseerd om inlichtingen in te winnen bij de douane of belastingdienst voordat hij/zij de bestelling plaatst.

Welke artikelen bij welk verzendbedrijf horen, kunt u hier onder bij de artikelbeschrijving: 
PakketjesDe verzendkosten voor pakketjes kunt u onze productsite zien.
 
ExpeditiebedrijfVoor bestellingen die met een expeditiebedrijf verstuurd worden, betaalt u de op de site aangegeven verzendkosten. Bij het kopen van meerdere producten die met een expeditiebedrijf verstuurd worden, worden de verzendkosten bij elkaar opgeteld.

Meerdere ArtikelenBij een aankoop van meerdere artikelen die zowel met DHL of met een expeditiebedrijf verzonden worden, worden de verzendkosten per artikel bij elkaar opgeteld.
Laatst bekeken