ROUTE
openingstijdenMA-DO:
08:00-17:00 uur
VRI:
08:00-16:00 uur

Over ons

Team17-042024_nl

Beste klanten en andere geïnteresseerden,

de firma Jansen werd in 1984 door de heer Albert Jansen opgericht en bestaat inmiddels enkele jaaren. Sindsdien is het voor ons altijd belangrijk geweest dat de klant een directe 'lijn' naar zijn verkoper heeft en niet, zoals helaas tegenwoordig vaak het geval is, alleen nog spreekt met call-center-medewerkers die het eigenlijke product helemaal niet kennen.

Luftbild_Buero_nl

Enkele jaaren geleden hebben we ons in de verkoop van apparaten en machines voor de land- en bosbouw gespecialiseerd. We besteden ook speciale aandacht aan de categorie brandhout-verwerking. Hiervoor bieden wij u verschillende werktuigen en machines - van houtklovers en boomrooiwagens tot aan brandhoutzagen. Maar u vindt ook veel producten uit andere categorieën in ons assortiment. Bij ons spreekt u rechtstreeks met vakkundige medewerkers die u deskundig advies geven en u ook graag helpen met eventuele vragen of technische problemen.

Pas als het gaat om reparaties, reserveonderdelen, service, etc. leren veel klanten hun verkoper echt kennen. Wij hebben een groot onderdelenmagazijn en een eigen vakgarage. Zo zijn wij in alle gevallen goed voorbereid en kunnen wij u technisch ondersteunen. U kunt vrijwel al onze artikelen bekijken en uitproberen in onze 2000 m² grote tentoonstellingshal. Bel ons gerust en maak een afspraak!
 
Voor vragen, suggesties of een persoonlijk aankoopadvies zijn we telefonisch of via e-mail bereikbaar en uiteraard ook persoonlijk ter plekke.
 
Uw team van Jansen-Versand

Lieferung2022_nl

Competentie, service en klantgerichtheid!

Dat onderscheidt het bedrijf Jansen van andere online-winkels en eBay-handelaren!

Bij de meeste handelaren gaat het alleen om 'VERKOPEN' en zijn service en technische ondersteuning vaak niet beschikbaar. Wij hebben het ons doel gemaakt om hoogwaardige apparaten en machines tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Onze eigen kwaliteitsnormen zijn hoog en we werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten.


In onze vakgarage voeren onze technische medewerkers alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. De werkplaats werd jarenlang geleid door de oprichter en chef monteur van ons bedrijf, de heer Albert Jansen.

Van hieruit ondersteunen we onze klanten ook graag als er vragen zijn over onze artikelen, als er tips nodig zijn voor de montage of als ze hulp nodig hebben bij technische vragen en problemen.

De door ons aangeboden artikelen worden bij ons opgeslagen en rechtstreeks door ons naar de klant gestuurd.

Luftbild_Lager_nl

We beschikken momenteel over een opslagruimte van meer dan 13.000 m². En dit neemt nog steeds toe!

Aan ons hebt u een vakkundige en klantvriendelijke fabrikant en handelaar!

Overtuig uzelf!

 

Laatst bekeken