ROUTE
openingstijdenMA-DO:
08:00-17:00 uur
VRI:
08:00-16:00 uur

Houtklover Jansen HS-20H110K-V2, KOMBI, 20 t, 110 cm, benzine en electro Kloofmachine

artikelnummer: 1325213
€ 2.947,72

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Beschikbaarheid

Midden July


Verzendingskosten
Gemiddelde klant waardering: (1)
Von: Markus N. 23-11-23 21:24

Im ganzen ist der Spalter wunderbar und ein gutes Preis-Leistungsverhältnis  

Hallo ich habe mir den Spalter zugelegt und nun 6 Raummeter gespalten. Der Service ist echt Super der Spalter funktioniert tadellos. Die Hintere Stütze wäre besser, wenn sie Werkzeuglos klappbar wäre. Der Zusammenbau... mehr lesen

VEEL KRACHT, MEER VRIJHEID: DE UNIEKE HOUTKLOVER JANSEN® HS-20H110K-V2 MET BENZINE- & ELEKTROMOTOR

De Jansen HS-20H110K-V2 is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige houtklover die zowel door een benzine- als door een elektromotor kan worden aangedreven. Met zijn indrukwekkende klooflengte van 110 cm en een kloofdruk van 20 ton kan deze houtklover zelfs het meest uitdagende houtkloofproject moeiteloos aan.

VEELZIJDIGE AANDRIJVING VOOR MAXIMALE FLEXIBILITEIT
Een van de opmerkelijkste kenmerken van de Jansen HS-20H110K-V2 is de mogelijkheid om te kunnen kiezen tussen twee soorten aandrijving. De krachtige benzinemotor van KOHLER geeft u de vrijheid om de klover ook in afgelegen gebieden zonder stroomvoorziening te gebruiken, terwijl de 400 Volt elektromotor met 2,2 kW een milieuvriendelijke en stille optie is voor het gebruik in bewoonde omgevingen. Deze flexibiliteit maakt de Jansen HS-20H110K-V2 tot een uiterst veelzijdige en unieke machine. Na de eindmontage van de splijter kan de betreffende eenheid (benzinemotor/elektromotor) direct worden gebruikt zonder extra ombouwtijd.

TECHNISCHE GEGEVENS:
 • Benzinemotor: 4-takt motor van het merk Kohler OHV, 6,5 PK, 4,8 kW
 • Brandstof: Benzine Euro 98
 • Tankinhoud: 3,6 liter
 • Verbruik: ca. 1,0 - 1,2 l/uur
 • Startsysteem: trekstarter
 • 400 Volt elektromotor met 2,2 kW (16A)
 • Gewicht: ca. 370 kg
 • Verplaatsingssnelheid (getrokken): max. 25 km/h
 • Max. klooflengte: 110 cm
 • Cilindersnelheid voor één doorgang naar beneden: ca. 18 sec.
 • Cilindersnelheid voor één doorgang naar boven: ca. 18 sec.
 • Kloofdruk: 20 ton (gemeten waarde)
 • Diameter cilinder: 115 mm, zuigerstang = 45 mm
 • Lengte kloofwig: 30 cm
 • Afmetingen staand: 218x118x264 cm (lxbxh)
 • Afmetingen liggend: 310x118x128 cm (lxbxh)
 • Afmetingen verp.: 223x70x85 cm (lxbxh)
 • Gewicht incl. verp.: ca. 430 kg
EENVOUDIG TE BEDIENEN EN HOGE VEILIGHEID
Deze houtklover werd ontwikkeld met de grootst mogelijke gebruikersvriendelijkheid in het achterhoofd. Met de dissel en de aanhangerkoppeling kan de houtklover gemakkelijk worden verplaatst en worden ingezet op verschillende locaties. De kloofmachine is echter niet op de openbare weg toegelaten zodra deze achter een personenauto wordt vervoerd. Het verplaatsen achter een land- of bosbouw trekker is wel toegestaan (let u echter wel op de regels van de wegenverkeerswet -> licht, nummerplaat etc.). De ingebouwde stamlift maakt het optillen van zware stammen gemakkelijker en zorgt voor extra veiligheid.

HOOGSTE VEILIGHEIDSSTANDAARDS
Uw veiligheid is voor ons het allerbelangrijkst. De Jansen HS-20H110K-V2 werd gemaakt en geproduceerd volgens de nieuwste EU-productveiligheidsnormen EN 609:2017 om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaards. U mag er dus rustig vanuit gaan dat u een betrouwbaar en veilig product aanschaft. De houtkliever kan en mag alleen rechtopstaand worden bediend!

CONCLUSIE
De Jansen HS-20H110K-V2 is de ideale partner voor allerlei houtwerkzaamheden, zowel op professioneel gebied als voor privégebruik. Met zijn krachtige aandrijving, de flexibiliteit tussen benzine- en elektrische aandrijving evenals zijn grote klooflengte en de indrukwekkende kloofdruk, kan hij uw houtkloofklusjes spelenderwijs aan. Investeer in kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid met de Jansen HS-20H110K-V2 houtklover.

We hebben vrijwel al onze artikelen bedrijfsklaar voor u opgesteld in een grote hal. U bent van harte welkom om ze te bekijken! Wel vragen we om van tevoren een afspraak te maken.

Ook bij vragen of problemen staan wij u graag persoonlijk via de telefoon te woord. Bij ons spreekt u met deskundige mensen en niet met 'call-center-agents'!


OPMERKING:
Het apparaat wordt zorgvuldig verpakt en gedemonteerd in een houten krat geleverd. Voor de eindmontage moet u rekenen op ongeveer 3-4 uur werk. Er wordt een Duitse gebruiksaanwijzing meegeleverd. De montage is geen probleem. De benodigde onderdelen voor ombouw en werking op benzine of elektriciteit worden meegeleverd. Mocht u toch hulp nodig hebben, dan kunt u uiteraard op ons rekenen. U hebt nog ca. 20 liter hydraulische olie nodig om het apparaat de eerste keer te vullen. Optimaal is hydraulische olie met classificatie HLP46 die overal verkrijgbaar is. Verder hebt u nog ca. 1 liter motorolie voor de motor nodig. Wij adviseren het gebruik van een multigrade-olie met classificatie 10W40 of 15W40.

Controlecijfer: 1045767739

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid gelezen.

Klantbeoordelingen voor "Houtklover Jansen HS-20H110K-V2, KOMBI, 20 t, 110 cm, benzine en electro Kloofmachine"
23 nov. 2023

Im ganzen ist der Spalter wunderbar und ein gutes Preis-Leistungsverhältnis

Hallo ich habe mir den Spalter zugelegt und nun 6 Raummeter gespalten. Der Service ist echt Super der Spalter funktioniert tadellos. Die Hintere Stütze wäre besser, wenn sie Werkzeuglos klappbar wäre. Der Zusammenbau ging ganz gut, außer der anbaut des E Motors passte nicht so wirklich von den Bohrungen.

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Laatst bekeken