ROUTE
openingstijdenMA-DO:
08:00-17:00 uur
VRI:
08:00-16:00 uur

Tractor Omkeerfrees Jansen UKF-145, tuinfrees, achterfrees, met fijnkruimelwals, 1,45m

artikelnummer: 1778010
€ 2.430,17

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Beschikbaarheid

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Bekijk de productvideo
DE NIEUWE JANSEN® UKF-145 TRACTOR OMKEERFREES MET FIJNKRUIMELWALS

Zowel voor in de land- en akkerbouw, wijnbouw, boomkwekerijen, fruitteelt of tuinbouw - de Jansen UKF-145 tractor-omkeerfrees is een onmisbare machine voor de veeleisende tuin- en landschapsinrichting en is ideaal voor compacte en smalle tractoren. Met zijn indrukwekkende prestaties en innovatieve functies zet hij nieuwe maatstaven bij de voorbereiding van de bodem en zaaibedden. De werkbreedte bedraagt ca. 145 cm en de freesdiepte ligt bij ca. 16 cm. Deze kan met de zijdelingse glijstukken worden ingesteld. De grondfrees wordt door de meegeleverde aftakas aangedreven en in de driepuntsophanging van de tractor gehangen (cat. I en cat. II). De tractor moet hierbij minimaal een vermogen van 35 PK hebben.

ZEER ROBUUST. VEILIG. EFFICIËNT.
Onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling en fabricage heeft geleid tot deze grondfrees, een machine die vooral opvalt door zijn zeer robuuste constructie en zich daarmee duidelijk van de concurrentie onderscheidt.

WAT DOEN WIJ ANDERS?
 • Vernuftige materiaaldiktes en geen dun plaatwerk
 • Versterkte en robuuste driepuntsophanging
 • Extra sterke mazen en materiaaldikte van de rol
 • Robuuste freesmessen op massieve rotoras
 • Inclusief aftakas

TECHNISCHE GEGEVENS:
 • Freesbreedte: ca. 145 cm
 • Freesdiepte: ca. 16 cm
 • Freesmessen: in totaal 28 stuks
 • Freesmessen per flens: 4 stuks
 • Aftakas: meegeleverd
 • Omw/min: 540
 • Aandrijving rotoras: ketting in oliebad
 • Opname: cat. I + cat. II
 • Gewicht: ca. 358 kg
 • Afmetingen gemonteerd: 140 x 170 x 100 cm (l x b x h)
 • Afm. verpakking: 173x100x100 cm (l x b x h)
 • Gewicht incl. verpakking: ca. 420 kg
 • Vermogen tractor: min. 35 PK

FIJNKRUIMELWALS VOOR PERFECTIE IN HET ZAAIBED
Eén van de eigenschappen van de Jansen UKF-145 is zijn geïntegreerde fijnkruimelwals. Deze wals zorgt voor een eersteklas bodemstructuur en een fijn gekruimeld zaaibed dat ideale omstandigheden voor het zaaigoed creëert. Door de tegengestelde draairichting van de freesas worden stenen of grove plantenresten tegen de zeer robuusten vinger geworpen en zo van de aarde gescheiden. Het resultaat: optimale omstandigheden voor de groei van uw planten.

TEGENGESTELDE DRAAIRICHTING VOOR OPTIMALE RESULTATEN
De Jansen UKF-145 tractor-omkeerfrees beschikt over een freesas die in tegengestelde richting t.o.v. de rijrichting draait. Dit zorgt ervoor dat de bodem grondig wordt bewerkt terwijl gelijktijdig een fijnkruimelig zaaibed wordt gecreëerd. Dit resulteert in een gelijkmatige en hoogwaardige bodemstructuur en -omstandigheden voor uw planten.

ZEER STERKE FREESMESSEN
De freesmessen van de Jansen UKF-145 zijn gemaakt van gesmeed staal en werden speciaal ontwikkeld voor een lange levensduur en extreme slijtvastheid. Om het even welke uitdagingen u heeft, deze frees zal ze moeiteloos aankunnen en u betrouwbare diensten bewijzen.

INSTELBAAR ONDERHOUDSLUIK VOOR GEMAKKELIJK ONDERHOUD
Wij weten hoe belangrijk het onderhoud en de verzorging zijn voor de levensduur van uw machines. De Jansen UKF-145 tractor-omkeerfrees beschikt over een instelbaar onderhoudsluik wat de toegang tot de belangrijkste onderdelen vergemakkelijkt. Het onderhoud aan uw frees was nog nooit zo eenvoudig en tijdbesparend.

CONCLUSIE
De omkeerfrees Jansen UKF-145 biedt u de efficiëntie en betrouwbaarheid die u nodig hebt om uw bodem voor te bereiden en om perfecte omstandigheden voor uw planten te creëren. Investeer in onze kwaliteit en kies voor de Jansen UKF-145 voor professionele resultaten in de tuin- en landschapsinrichting.

We hebben vrijwel al onze artikelen bedrijfsklaar voor u opgesteld in een grote hal. U bent van harte welkom om ze te bekijken! Wel vragen we om van tevoren een afspraak te maken.

Ook bij vragen of problemen staan wij u graag persoonlijk via de telefoon te woord. Bij ons spreekt u met deskundige mensen en niet met 'call-center-agents'!


OPMERKING:
De grondfrees wordt geleverd in een stevig stalen frame. Voor de eindmontage moet u rekenen op ongeveer 1-2 uur werk. Er wordt een Duitse gebruiksaanwijzing meegeleverd evenals een opengewerkte tekening. De montage vormt in de regel geen probleem, mocht u toch hulp nodig hebben, dan staan wij u graag telefonisch te woord. De tandwielkasten zijn droog en niet gevuld. De bovenste PTO tandwielkast moet voor ingebruikname gevuld worden met ca. 1,5 liter tandwielolie (80W90). Het laterale kettingwiel met ca. 2,5 liter vloeibaar vet (tandwielvet N-0).

Controlecijfer: 1045649935

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid gelezen.

Klantbeoordelingen voor "Tractor Omkeerfrees Jansen UKF-145, tuinfrees, achterfrees, met fijnkruimelwals, 1,45m"
Laatst bekeken