ROUTE
openingstijdenMA-DO:
08:00-17:00 uur
VRI:
08:00-16:00 uur

Klepelmaaier Jansen EFGC-220 cm, mulchmaaier, maaiwerk

artikelnummer: 1775018
€ 2.337,64

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Beschikbaarheid

Begin July


Verzendingskosten
Bekijk de productvideo
Gemiddelde klant waardering: (3)
Von: Heroes 05-04-20 16:32

heroes.j1957@hotmail.com  

Von: Marco Schmidt 29-10-18 13:38

Empfehlenswert  

Wir haben uns den Schlegelmulcher, zur Pflege von 2 Hecktar Pferdeweide angeschafft und sind begeistert. Er wurde in dieser Woche geliefert und das Aufbauen ging zügig voran, nur die Zapfwelle war zu kurz für unseren... mehr lesen

Von: Ralph Haßlacher 23-01-16 12:20

Preisanfrage EFGC 220 inkl Transport und Verzollung nach Canada  

Hallo, , wir haben Interesse an dem 220cm Mulcher. Warum finde ich da 2 Preise im Internet (500 € unterschiued) Wir benötigen das Gerät jedoch in Canada, Briticsh Culumbien, Buick Creec Könnten Sie uns dafür...

De mulchmaaier EFGC-220 kenmerkt zich door zijn bijzonder robuuste constructie. Deze klepelmaaier heeft een speciaal geharde haakse overbrenging en is optimaal als mulchmaaier, tractormaaier, enz. inzetbaar.

Het maaiwerk heeft een maaibreedte van 217 cm en wordt via de bij de levering inbegrepen aftakas aangedreven. Vanaf het midden van de ophanging tot rechtsbuiten bedraagt de afstand 140 cm; met deze maat kunt u controleren of het maaiwerk de rechter spoor van uw tractor overlapt.

Deze klepelmaaier heeft de zwaarste transmissie van zijn soort ingebouwd. In tegenstelling tot de maaiers die met lichte Y-messen zijn gebouwd, heeft deze klepelmaaier dankzij de hoge vliegwielmassa, die door de zware hamermessen en as ontstaat, de beste prestatiekarakteristieken. De 36 speciaal geharde, 0,8 kg zware hamermessen, versnipperen het hakselmateriaal tot een minimum. Ook hoog gras, bos- of stroachtig hakselgoed zijn met deze maaier geen enkel probleem!

Bovendien is de mulchmaaier met een erg zware nalooprol en een vrijloopaandrijving uitgerust. De snijhoogte kan via de zijdelings gemonteerde glijstang ingesteld worden. Pendelend opgehangen, verzinkte lamellen aan de voorkant van het maaiwerk verhinderen het ontsnappen van stenen enz.

De openbare achterklep vereenvoudigt te toegang naar de spiraalrotor. Als de achterklep omhoog staat, zijn eventueele werkzaamheden of het vervangen van de hamerklepels handig uit te voeren. Naar de duitse veiligheidsinstructie is het niet toegestaan om met geopende achterklep te maaien. Met gesloten achterklep voorkomt u het achterwaartse uitgooien van steenen en ander dingen.

Het maaiwerk wordt in de driepuntsophanging van uw tractor gehangen (vanaf cat. I en hoger). Uw tractor moet een vermogen van minstens 50 PK hebben.

Aarzel niet onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij bieden u voor al onze producten de bijbehorende reserveonderdelen, en een aangepaste competente service (vak garage) aan. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen. Wij verzoeken u echter van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
 • Maaibreedte: 2160 mm
 • Gewicht: 510 kg
 • Getande riemen: 4 stuk: 17x991LI
 • Aftakas: bij levering inbegrepen
 • Omw/min.: 540
 • Aantal hamermessen: 36
 • Aandrijving: 4 getande riemen 17X991 LI
 • Verpakking: houten kist
 • Afmetingen bij verzenden: 240x85x90 cm (L x B x H)
 • Gewicht bij verzenden: 540 kg
 • Opname: driepuntsophanging vanaf cat. I
 • Vermogen tractor: min. 50 PK
Algemene info:

De machine wordt zorgvuldig verpakt en in onderdelen in een houten kist geleverd. Voor de eindmontage zou u ca. 2 uur in moeten plannen. Naast een Engelse en Duitse handleiding worden er ook enkele bouwtekeningen meegeleverd. Het opbouwen zou op zich geen probleem moeten zijn, wij raden echter aan de machine met 2 personen op te bouwen. Mocht u hulp nodig hebben stellen wij onze service graag telefonisch ter beschikking. De transmissie wordt zonder vloeistoffen geleverd en voor de eerste ingebruikname heeft u ca. 1 liter olie (80W90) nodig.

Controlecijfer: 1016618162

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid gelezen.

Klantbeoordelingen voor "Klepelmaaier Jansen EFGC-220 cm, mulchmaaier, maaiwerk"
5 apr. 2020

heroes.j1957@hotmail.com

29 okt. 2018

Empfehlenswert

Wir haben uns den Schlegelmulcher, zur Pflege von 2 Hecktar Pferdeweide
angeschafft und sind begeistert. Er wurde in dieser Woche geliefert und das Aufbauen ging zügig voran, nur die Zapfwelle war zu kurz für unseren Traktor, hatten aber eine passende da.
Er lief dann auch schon seine erste Stunde, Top.
Wir haben viele Unkräuter, Binsengras und den großen Sauerampfer.
Er ging durch, wie durch Butter. Auch kleiner Holunder, kein Problem.
Noch ein toller Efekt, er haut die Pferdeäppel klein, wird alles super verteilt.
Also, für uns ist er eine Erleichterung und wir können ihn wärmstens empfehlen.

23 jan. 2016

Preisanfrage EFGC 220 inkl Transport und Verzollung nach Canada

Hallo, ,

wir haben Interesse an dem 220cm Mulcher. Warum finde ich da 2 Preise im Internet (500 € unterschiued)
Wir benötigen das Gerät jedoch in Canada, Briticsh Culumbien, Buick Creec


Könnten Sie uns dafür bitte einen Preis nennen?

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Laatst bekeken